Změny v meebo - UPDATE | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Změny v meebo – UPDATE

24 Pro 2006

O službě meebo jsem již psal zdezde. Tato služba prošla v poslední době několika změnami.

Nejvýraznější změnou, které si nelze nevšimnout je nová přihlašovací obrazovka. Byla kompletně předělána do modernějšího příjemnějšího vzhledu. Nyní na ní naleznete pole pro přihlášení k aim, yahoo, msn, google talku. Napravo od nich je větší pole pro přihlášení registrovaných uživatelů meeba. Chcete-li se přihlásit k ICQ nebo k Jabberu, musíte použít tlačítko Více sítí pod přihlašovacími poli. Další změnou je, že se meebo načte hned v jazyku prohlížeče.

Rozhraní meeba prošlo také drobnou kosmetickou změnou. Okna a ikonky mají nyní o něco modernější vzhled, který lépe ladí s novou úvodní stránkou. V nastavení si ale můžete zvolit i původní vzhled. Třeba se časem dočkáme podpory více vzhledů, možná i možnosti importu vlástních. Snad poslední změnou je, že opět zmizelo vyhledávací pole v Seznamu kontaktů, které bylo v meebo poměrně krátkou dobu.

UPDATE – nyní si už můžete zvolit z jiných skinů (nové jsou fialový, zelený a růžový). Mezi další změny patří možnost nastavit si v meebo vlastní avatar a hlavně to, že již meebo zobrazuje avatar ostatních uživatelů.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT
Tagy: , , , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!