Závoďte ve Formuli 1 online v Google Earth | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Závoďte ve Formuli 1 online v Google Earth

29 Kvě 2013

Pokud máte rádi závodní hry, obzvláště královnu motorsportu F1, ale není pro vás simulace ve stylu F1 2013 od Codemasters a naopak F1 Race Stars jsou na vás až moc arkádové a daleko od reality, pak pro vás mám další tip. Přímo ve svém prohlížeči si můžete zajezdit ve Formuli 1 na reálných okruzích letošní sezóny světového šampionátu. Stačí si otevřít Formula One in Google Earth, zadat vaše jméno, vybrat vzhled vozu a trať, na které chcete závodit. Jak již název napovídá, je využito mapových podkladů Google Earth, jednotlivé okruhy jsou tak reálné, po kterých se proháníte s 3D modelem F1. Pro větší autentičnost je okolí doplněno o 3D modely budov, zejména pak na městských okruzích jako je Monte Carlo.

Čas zajetého kola je zaznamenán do žebříčku, proto můžete změřit své síly s přáteli nebo ostatními jezdci z celého světa. Nemyslete si, že si trať zkrátíte jízdou po trávě nebo kačírku, trasa je přesně definována a každý výlet mimo vás zpomalí, stejně jako náraz do mantinelu, který lemuje celou trať, a ve kterém se bohužel můžete zaseknout.

V současné době je k dispozici 6 tratí. Další okruh, kanadský Circuit Gilles-Villeneuve, bude odemčen příští týden před začátkem konání Velké ceny Kanady.

F1 in Google Earth

Martin Buchta | Kategorie: Google Earth Počítačové hry

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!