Za jak dlouho zaindexuje nový Seznam vaši stránku? | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Za jak dlouho zaindexuje nový Seznam vaši stránku?

26 Zář 2010

Nedávno se na českém internetu odehrála poměrně zásadní změna. Oblíbený to portál a vyhledávač Seznam nasadil novou verzi svého vyhledávacího robota. Tuto změnu pozitivně ohodnotí nejen uživatelé, kteří něco hledají, ale především majitelé webových stránek.

Jech dnes publikoval článek o FIFĚ 11, kterou jsme si minule v EACzech zahráli (viz. moje dojmy). Při zadání výrazu „FIFA 11“ do vyhledávacího políčka Seznamu jej překvapilo, že článek je již indexován a navíc je překvapivě na prvním místě.

Proto jsem se rozhodl, že udělám test, za jak dlouho zvládne nový Seznam zaindexovat stránku. Test jsem provedl na před chvílí publikované zprávičce informující o dostupnosti češtiny pro TuneUp Utilities 2010 v9.0.4600. Doba od publikování do indexování robotem byla cca 25minut (nerefreshoval jsem stále). To je hodně solidní výsledek vzhledem k tomu, že dříve bylo štěstí, když vás Seznam zaindexoval během týdne.

Nenechte se zmást, stále platí staré známé motto: „Seznam – najdu tam, co neznám. Google – najdu tam, co hledám.“ 😉

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!