Vyzkoušejte si demo F1 Race Stars již dnes na PC, PS3 a XBOX 360 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vyzkoušejte si demo F1 Race Stars již dnes na PC, PS3 a XBOX 360

7 Lis 2012

Máte rádi královnu motorsportu, ale jsou na vás závodní hry náročné a místo simulace dáváte přednost zábavným arkádám, protože si chcete u hraní odpočinout? Codemasters patrně znají vaše potřeby, proto kromě výborného F1 2012 již příští týden na pulty obchodů zavítá F1 Race Stars, který je pro vás jako stvořený.

Potrhlé závody ve stylu Mario Kart ve formulích na známých tratích, ale v netradičním formátů doplněné o skokánky a především nesmí chybět powerupy . Což pak nechcete dát co proto Alonsovi, Hamiltonovi nebo Vettelovi a ukázat jim, kdo je na trati pánem? Nechybí všichni jezdci letošní sezóny, jen mají trochu komiksově nafouknuté hlavy 🙂

Nemusíte čekat do 16. listopadu, F1 RACE STARS demo je ke stažení již dnes pro Xbox 360 na Xbox Live, na STEAM pro PC a pro PlayStation 3 na PSN. V demu můžete závodit za Jensona Buttona, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela a Kimiho Räikkönena v singleplayrovém režimu nebo společně až se třemi dalšími kamarády na jedné obrazovce. Pokud vás F1 Race Stars zaujalo, neváhejte a předobjednávejte. Pro PC pouze za 599 Kč, na konzoli Playstation 3 a XBOX 360 za 899 Kč.

Martin Buchta | Kategorie: PC PlayStation 3 Počítačové hry XBOX 360

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!