Vizitky snadno, rychle a levně? | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vizitky snadno, rychle a levně?

21 Říj 2011

vizitkaDomníváte se, že vizitky jsou v dnešní době přežitek? Vždyť máme přeci mobilní telefony tak si kontakt naťukám do svého smartphonu a zároveň prolinkuji s účty na sociálních sítích. Ano, to bezesporu, jenže vizitka je něco osobitého a především nejrychlejší způsob předání kontaktu a to je právě ten důvod, proč vizitky jen tak nevymřou.

Představte si typický případ, kdy jste na akci a fotografa požádáte, aby vám fotografie poté zaslal. Určitě se nebudete vy ani fotograf chtít obtěžovat vytahováním telefonu a vyťukáváním číslo, emailu a nacionálů. Stejně když poté přijdete domů, tak si druhý den na jméno fotografa nevzpomenete a budete složitě projíždět celý seznam kontaktů. Předání vizitky je mnohem rychlejší a efektivnější.

Rádi byste vlastní vizitku, ale nevíte jak ji získat? Pro jedince je individuální tisk v tiskárně či reklamní agentuře nákladný a proto raději od tvorby vizitky upustí nebo si ji vytiskne svépomocí na multifunkci, ovšem výsledná kvalita není taková, jakou očekáváte.

Právě tyto problémy řešení služba vizitka.cz, která přichází s konceptem běžným v zahraničí a pro individuální osoby nejpohodlnějším. Z nabídky dostupných designů si vyberete ten, který se vám líbí, a přidáte informace, jež chcete na vizitce mít (typicky jméno, telefon, emailový, web, obrázek nebo třeba profily na sociálních sítích či oblíbenou hlášku). Poté už jen potvrdíte objednávku, vyplníte dodací informace a vyčkáte na doručení.

vizitka-cz

Vizitky nejsou drahé

Základní balík 100 vizitek vás vyjde jen na 370 Kč a to včetně poštovného! Při přepočtu tedy vychází, že za jednu vizitku zaplatíte něco málo přes 2 koruny. Při odběru více kusů se dostanete pod hranici dvou korun, což je skvělé.

Sleva pro čtenáře blogu

Ve spolupráci s majitelem serveru vizitka.cz, jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku. Pokud při objednávce zadáte slevový kupon buchticblog získáte automaticky 10 % slevu na vaši objednávku a tím se dostanete už při nejmenším odběru 100ks vizitek pod hranici 2 korun.

Příležitostí pro využití vizitky je spousta. Pokud momentálně nic nenapadá, určitě časem zjistíte, že mít vlastní vizitku je výhoda. Vzhledem k tomu, že nemusíte řešit grafiku ani shánět tiskárnu jsou vizitky při využití služby vizitka.cz dostupné skutečně pro každého ať již se jedná o malého živnostníka, který si nechce lámat hlavu s návrhem nebo studenty. Jednoho dne si ve svém prohlížeči vytvoříte vizitku a druhý den máte osobní/firemní vizitku na kvalitním papíře v barevném tisku doma. Jak prosté, geniální a zároveň finančně dostupné.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!