Vím, proč ještě není čeština pro Ad-Aware 2007 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vím, proč ještě není čeština pro Ad-Aware 2007

2 Říj 2007

Už je to nějaký pátek, co vyšla nová verze oblíbeného nástroje pro odstranění nechtěného balastu Ad-Aware 2007. Vzhledem k tomu, že se ještě neobjevil překlad do jiného jazyka natož češtiny a v poslední době se v mé mailové schránce množí dotazy, zda bych nepřeložil nové Ad-Aware, tak jsem se rozhodl zjistit příčinu, protože za tu dobu by jej určitě někdo přeložil (GVG určitě).

Situace je následující: Nová verze Ad-Aware 2007 samozřejmě podporuje jazykové balíčky, ale bohužel jej nejde/není jak lokalizovat. Podle oficiálních informací Lavasoft plánuje další jazykové mutace, ale není známo, kdy k tomu dojde. Takže do doby než Lavasoft uvolní nástroj pro lokalizaci, musíte používat Ad-Aware 2007 v angličtině a nebo používat konkurenční kvalitní český produkt Spyware Terminator.

Související články

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!