Vánoce se blíží | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Vánoce se blíží

18 Pro 2005

Tento víkend na mě padla atmosféra Vánoc. Projevilo se to hlavně tak, že sem nic nedělal a odpočíval. Nic se mi prostě vůbec nechtělo dělat.

Včera jsem zkouknul dva filmy. Star Wars: Pomsta Sithů a Román pro ženy. Celkem odpočinkové filmy, u kterých jsem si krásně odpočinul 🙂 . Samozřejmě, že také vypomáhám s pečením cukroví, tím, že jsem ochutnával 🙂 . Abych nelhal, tak jsem ještě mlel ořechy. Stromeček jsme zatím nestavěli, protože by na něm už 24. nebyla žádná kolekce :-).

Vzhledem k tomu, že jsem celý víkend relaxoval, tak jsem si nyní vzpomněl na to, že mám poslat češtinářce sloh a, že mám probrat třídní fotky, které se nechají vyvolat. Sloh jsem už poslal, ale na fotky, které mi už víc jak měsíc leží na disku, ale nějak na to vždycky zapomenu. A ke všemu jsem zjistil, že fotky jsem smazal, když jsem potřeboval místo na disku. Ostatně 500MB je celkem dost 🙂 . Takže budu muset požádat pár spolužáků, aby mi je ještě jednou přinesli. Spíš to udělám tak, že jim řeknu, ať vyberou jen ty hezký a přinesou je a já z nich potom vyberu opravdu jen ty nej. Tím bych asi uzavřel věci spojené se školou. Tento týden se snad už nebude dít nic výjimečného, takže bych to mohl nějak přežít 🙂 . BTW: ve čtvrtek jdeme naposled do školy, čili se neučíme a místo jdeme do kina na Příběh modré planety. To jsem zvědav, co to bude.

K Vánocům mám koupeny zatím dva dárky 🙂 , takže bych nejspíš tento týden měl vymyslet, co koupím. Ale pro sebe už mám nakoupeno spoustu dárků, např. MP3 přehrávač, multifunkční panel AKASA, větráčky na GPU, CPU a jeden přídavnej, přídavnou kartu s USB 2.0 do PCI a ještě trochu víc. Ostatně to se dozvíte v povánočních článcích, takže se máte na co těšit 🙂 .
Takže pro dnešek to bude více méně asi vše. Moc jsem toho opravdu nedělal. Ale abyste si nemysleli, že jsem se jen flákal, tak se přiznám, že jsem začal pracovat na dalším překladu. O co se jedná, prozrazovat nebudu, ale abyste si nemysleli, že na překládání kašlu, tak neustále mám cca 5 rozdělaných překladů. Jinak v nejbližší době by měla vyjít nová verze RSS builderu, která bude obsahovat český překlad a už dlouho mám přeložen XPY, ale autor má chyby ve scriptu pro sestavení programu. Takže to třeba časem odladí a budu mít pro vás k dispozici českou verzi. Takže teď už opravdu definitivně končím.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života
Tagy:

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!