Evropská trať Praha - Bratislava pro Microsoft Train Simulator | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Evropská trať Praha – Bratislava pro Microsoft Train Simulator

20 Led 2006

Tak právě tato trať do vlakového simulátoru způsobila, že v posledních dnech jsem nenapsal de facto žádný článek. Když jsem kdysi dávno hrál poprvé hru Train Simulator tak mě napadlo, jaké by to bylo, kdyby do ní existovala česká trať a české lokomotivy. Nedávno jsem narazil na projekt Trať Bratislava – Brno – Česká Třebová – Kolín – Praha / – Zábřeh na Moravě pro Microsoft Train Simulator. V současné době se můžete svézt po více jak 650km dlouhé reálné trati z Kútů do Brna, České Třebové, Pardubic a Prahy s variantními trasami přes Holíč a Mutěnice (výhledově přes Přerov) a obsahuje více jak 300 skutečných lokomotiv a vozů. Autor, který tvoří tuto trať, pracoval mnoho let na dráze a na tomto projektu pracuje už od února roku 2003.

Samotnou hru i trať doporučuji všem příznivcům, milovníkům vlaků a šotoušům. Jedná se vskutku o jeden z nejlepších vlakových simulátorů všech dob a s touto tratí opravdu nemá chybu. Trať si můžete objednat za pouhých 338Kč, což je hodně férová cena, na to co všechno celý balík nabízí a kolik času s ním jednotliví autoři strávili.

 MSTS Praha-Bratislava

Martin Buchta | Kategorie: Tipy Zábava

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!