Asistence, školení a technická podpora k produktům ESET | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Asistence, školení a technická podpora k produktům ESET

Potřebujete přemigrovat agenty na nový server? Zajímá vás jak produkty nejvhodněji, nejrychleji a nejefektivněji implementovat ve svém prostředí? Žene vás čas a hledáte konzultaci? Tápete v politikách a konfiguračním enginu nejen produktů z řady ESET Endpoint? Zajímá vás, jak přejít na ESET PROTECT nebo naopak, jak přemigrovat snadno a rychle z ESETu na Microsoft Defender? Nejen s tím vším vám poradím a pomohu.

Aktuální problémy

Virtuální appliance ESET PROTECT (dříve ESET Remote Administrator a ESET Security Management Center) postavená na operačním systému CentOS 7 dosáhne brzy konce svého životního cyklu. Podporován stejně tak již není Windows Server 2012/2016/2019. Je nejvyšší čas přemigrovat konzoli pro vzdálenou správu produktů ESET na nový server.

Centrum technické podpory ESET

Chybí vám sofistikované návody na situace, postupy, tweaky, best-practise a řešení problémů, které nejsou v Databázi znalostí ESET ani nápovědě? Mrkněte níže, třeba vám některých z nich vytrhne trh z paty nebo inspiruje:

Téměř dekádu jsem pracoval na technické podpoře společnosti ESET Software. Mám bohaté zkušenosti s nasazením produktů ESET v organizacích všech velikostí (od SMB až po korporáty). S mnohými z vás jsem se potkal při implementacích osobně, mě znáte ze školení nebo jako autora obří – bohužel dnes již neexistující – Databáze znalostí na doméně servis.eset.cz.

Potřebujete poradit s produktem ESET? Ozvěte se mi.

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Vaše zpráva