Steampunkové Mageo z českých luhů a hájů míří na AppStore | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Steampunkové Mageo z českých luhů a hájů míří na AppStore

20 Kvě 2011

Pokud jste majitelé iPhonu či iPadu a máte rádi logické hříčky, tak si zapište do deníčku následující informaci. 1. června se na AppStore objeví akčně-puzzlové steampunkové Meageo: Maiden Voyage od českých autorů a k dispozici bude zdarma. Jak je patrné z videa níže, budete cestovat vzducholodí po světě a proti nestvůrám bojovat formou logických hříček. Při vydání bude hra nabízet 144 postav, jejichž počet se bude postupně rozrůstat. Samozřejmě nebude chybět mimojiné žebříček, ve kterém budete moci své úspěchy srovnávat s přáteli.

V případě, že vlastníte jinou mobilní platformu, nezoufejte, později by se mělo Mageo v rámci většího masivně-multiplayerového geolokačního celku objevit také na dalších platformách. Pro nejaktuálnější informace sledujte oficiální web, Facebook nebo Twitter.

V pokračování najdete video a obrázky ze hry.

Kdybyste tápali, co že je to ten steampunk a z obrázků jste to nepoznali, Wikipedie napoví: „Steampunk je podžánr sci-fi či fantasy, který odkazuje na kyberpunk, jako žánr sci-fi zaměřený na technologii a páru.“

 

Mageo

Mageo

Mageo

Mageo

Martin Buchta | Kategorie: Počítačové hry

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!