Stahujte češtinu pro Sony PlayMemories Home 6.0 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Stahujte češtinu pro Sony PlayMemories Home 6.0

6 Led 2018

PlayMemories HomePokud vlastníte notebook VAIO, digitální fotoaparát nebo kameru Sony a používáte pro správu a třídění svých digitálních vzpomínek dodávanou aplikaci PlayMemories Home (dříve Picture Motion Browser), zajisté jste nedávno zaregistrovali dostupnost nové generace produktu.

Mezi největší novinky patrné na první pohled patří přepracované uživatelské rozhraní, které působí opět o chlup konzistentněji. Tím to neskončilo a nově se v programu objevila podpora DLNA. Své fotografie a videa tak můžete sdílet do ostatních zařízení ve vaší domácí síti, aniž byste museli používat pro zprovoznění DLNA serveru další aplikaci.

Protože se hodně změn odehrálo také pod kapotou, a to nemám na mysli pouze přidání nativní podpory Windows 8.x, bylo potřeba upravit též stávající češtinu. Chvíli to sice trvalo, ale nyní si můžete za přispění tuzemského zastoupení Sony stáhnout češtinu pro nejnovější verzi PlayMemories Home z mého webu a později též ze serveru češtiny.cz.

Stáhnout češtinu do Sony PlayMemories Home

Aktualizace 3.1 [červenec 2014]

Verze PMH 3.1 přináší spíše kosmetické změny a opravy chyb, ale došlo také k úpravě lokalizace. Z tohoto důvodu jsem připravil aktualizaci stávající češtiny.

Aktualizace 4.0 [září 2014]

Majoritní verze 4.0.00 přináší především podporu pro Action Cam a Sound Photo, a proto bylo nutné aktualizovat stávající češtinu.

Aktualizace 5.0 [říjen 2015]

Po roce Sony opět vydalo novou verzi své aplikace pro správu fotografií. Protože verze 5 přidala několik nových funkcí, bylo nutné aktualizovat stávající češtinu.

Aktualizace 5.1 [březen 2016]

V další aktualizaci Sony do PlayMemories přidalo například možnost tvorby časosběrných videí, bylo tedy potřebovat aktualizovat stávající češtinu.

Aktualizace 5.2 [červenec 2016]

Před začátkem prázdnin se objevila nová verze a bylo potřeba adekvátně aktualizovat stávající překlad.

Aktualizace 5.3 [leden 2017]

V závěru roku 2016 spatřila světlo světa nová verze a nyní si můžete stáhnout aktualizovanou češtinu.

Aktualizace 5.5 [leden 2018]

Ve verzi 5.4 nebylo nutné nic přidávat. Nyní s příchodem roku 2018 ano, proto stahujte aktualizovaný balíček.

Aktualizace 6.0 [leden 2020]

V poslední verzi byla odebrána podpora DLNA představená ve verzi 5.5.

Jak češtinu nainstalovat

Za ideálních okolností by se měla automaticky detekovat cesta k vaší instalaci PlayMemories Home. Pokud se tak nestane a máte aplikaci nainstalovanou například na jiném disku, upravte cestu ke složce s programem ručně.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!