Soutěž na měsíc listopad: AVG Internet Security 2013 - vyhodnoceno | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Soutěž na měsíc listopad: AVG Internet Security 2013 – vyhodnoceno

6 Lis 2012

Pro měsíc listopad tu máme další soutěž. WinZip v minulém měsíci nesklidil tolik úspěchu, což je na jednu stranu pochopitelné. Stále zůstaneme u softwaru, ale nyní trochu přitvrdíme a zasoutěžíme si o nezbytnou součást každého počítače.

O co soutěžíme

Tentokráte máte možnost vyhrát licenci k bezpečnostnímu balíku AVG Internet Security 2013 v celkové hodnotě 1 399 Kč. To stojí za trochu snahy a zvýšení zabezpečení počítače, nemyslíte? Pro více informací si přečtěte recenzi na serveru PCWorld.cz.

Zadání soutěže

V komentářích pod tímto článkem se podělte o svoji životní zkušenosti s viry. Jaký škodlivý software jste si do počítače omylem natáhli a co vám způsobil hrozného (pouze rozesílal vtipné hlášky po IM, změnil vám tapetu nebo smazal veškerá data z pevného disku)? Pokud možno doplňte název škodlivého software, který vám tuto lapálii způsobil. Vyhrává nejzávažnější infekce v kombinaci s nejoriginálnější podáním.

Uzávěrka soutěže

Abyste měli dostatek času na vzpomínání, uzávěrku soutěže stanovuji na pátek 23. 11. 2012 v 22:00. Vyhodnocení očekávejte v pondělí 26. 11. 2012.

Vyhodnocení

Vítězkou soutěže se stává uživatelka se jménem DergAm. Gratuluji a již bzdy budete mít možnost zkusit své štěstí v další soutěži.

Martin Buchta | Kategorie: Soutěže

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!