Škoda Firewall | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Škoda Firewall

6 Led 2006

skodaPři surfování internetem Ondra objevil program Škoda Firewall. Firewall je postaven na produktu německé softwarové společnosti Securepoint, proto je taky v němčině. Pro spuštění programu potřebujete Windows 2000 a vyšší. Nároky na hardware nejsou nijak vysoké. Stačí vám 300Mhz procesor, 64MB RAM a 5MB volného místa na disku. Jediné, co vám může vadit, je němčina ;-). Program je šířen jako freeware a v případě zájmu si ho můžete stáhnout z německého webu Škodovky (1.65MB). Do této chvíle nevěděl o tom, že Škodovka kromě výroby automobilů vyvíjí vlastní software, ale proč ne. Místo kupování licencí si naprogramovali firewall šitý na míru.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!