Recenze: Philips HMP5000 obohatí vaši TV o síťové funkce | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Recenze: Philips HMP5000 obohatí vaši TV o síťové funkce

18 Bře 2013

Internet věcí je trend, s nímž se budeme setkávat stále častěji. V posledních letech začali nabízet podporu internetu také výrobci televizí a dnes jsou smart TV běžně k dostání. Ovšem co dělat ve chvíli, kdy jste se stávající televizí spokojeni, ale chtěli byste rozšířit její funkce o podporu sítě?

Jako jednoduché řešení se nabízí chytré krabičky, které stačí pomocí HDMI kabelu připojit k televizi a užívat si možností, které vám nabízí DLNA. Jednou z takových je Philips HMP5000.

Philips HMP5000Philips HMP5000 nabízí WiFi i ethernetovou konektivitu, připojíte k němu flashku nebo externí disk pomocí USB a eSata a nechybí ani podpora paměťových karet. Pro připojení k televizi vám poslouží dvojice cinchů nebo moderní HDMI a zvuk můžete přenášet do externích reproduktorů skrz optický kabel.

Hodně překvapila podpora multimediálních formátů včetně možnosti přepínat zvukové stopy, titulky a měnit jejich pozici, barvu i velikost. Naopak zklamala rychlost WiFi, proto doporučuji krabičku do vaší domácí sítě připojit ethernetovým kabelem. Nijak zvlášť neoslní ani grafické rozhraní.

Úplné znění recenze a finální verdikt naleznete na serveru HDWorld.

Souhrnné hodnocení
Hodnoceno dne
Produkt
Philips HMP5000
Hodnocení
41star1star1star1stargray
Produkt
Philips HMP5000
Martin Buchta | Kategorie: Recenze

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!