Recenze: OXX Digital Classic - stylový tranzistorák | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Recenze: OXX Digital Classic – stylový tranzistorák

25 Říj 2012

Nedávno jsem měl na recenzi vynikající internetové rádio OXX Digital Tube. Protože jsem byl zvědavý na další produkty tohoto skandinávského výrobce, proklepl jsem model Classic, který cílí na jinou skupinu uživatelů a navíc je vybaven DAB+ tunerem. Pokud se pohlížíte po dalším rádiu do domácnosti nebo na chatu a hledáte moderní a designově působivý přístroj, který nabídne široké možnosti příjmu, mohl by se vám OXX Digital Classic líbit.

 

OXX Digital Classic můžete pořídit ve třech barevných kombinacích – famózní bílé ala Apple, extravagantní modré a decentní černé. Ačkoli se jedná o mono rádio, za dané peníze dostanete solidní zvuk, který se v kuchyni, ložnici nebo na chalupě neztratí. Nechybí mu ani podpora DLNA a DAB tuner oceníte již brzy, až se spustí digitální rozhlasové vysílání v mezinárodním standardu.

Úplné znění, podrobné technické parametry a závěrečné hodnocení naleznete na serveru PCWorld, na kterém recenze vyšla.

Zakoupit OXX Digital Classic

Souhrnné hodnocení
Hodnoceno dne
Produkt
OXX Digital Classic
Hodnocení
31star1star1stargraygray
Produkt
OXX Digital Classic
Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV Recenze

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!