První příspěvek v roce 2006 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

První příspěvek v roce 2006

1 Led 2006

Nejdřív bych Vám chtěl popřát vše nej, to co se vždy přeje a ještě víc v tomto roce. Ať se vám vše daří tak, jak chcete a aby byl tento rok stejně tak úspěšný, ne-li lepší než rok 2005. Všem bloggerům přeji, aby je neopustila chuť psát a taky co nejvíc návštěvníků. Hlavně těch co komentují 🙂 .
Dále bych chtěl poděkovat všem, kteří používají moje překlady. I přesto, že jich není mnoho je vidět, že jsou kvalitní. V tomto roce se budu snažit, aby byly ještě lepší a aby jich bylo více. Doufám, že mi vydrží chuť bloggovat, budu psát kvalitnější články a Vy se sem budete rádi vracet.
Tento příspěvek byl načasován, protože v 23.59.60 už nebudu online. V tu dobu bude nejspíš odpočítávat čas a poté vypiji novoroční skleničku 🙂 . Tenhle příspěvek stejně budete číst nejdřív zítra (psáno ještě v roce 2005) odpoledne, protože vás bude bolet hlava a všichni budete dlouho spát 🙂
P.s.: Nejlepší novoroční dárek je, když padne rekord v návštěvnosti. Díky všem 160ti návštěvníkům, kteří včera navštívili tento blog.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!