Prohlédněte si Zimní olympijské hry 2010 Vancouver ze satelitu a sledujte doma v HD | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Po dlouhé době jsem pro vás připravil další záložku do Google Earthu. Když je venku stále ta hrozná zima a blíže se olympiáda, tak je záložka tématická. Stejně jako před čtyřmi lety v Turíně, kdy jsem si pro vás připravil kolekci olympijských stadionů z italského Turína, tu nyní máte všechna důležitá místa z kanadského Vancouveru, kde u naši sportovci svádět bitvy o medaile.

goggleearth

Vancouver

Letos poprvé bude možné sledovat online celý průběh XXI. zimních olympijských her. K dispozici bude celkem 7 kanálů včetně jednoho, který bude vysílat vybané sportovní události v HD kvalitě. Obrovskou výhodou je, že přehrávač není v náročném Flashi, ale Silverlightu. Pokud jej čirou náhodou nemáte, zkontrolujte nabízené aktualizace Windows nebo navštivte web Microsoftu. Pro aktuální přehled o dění doporučuji sledovat oficiální stránku Online přenos Olympijských her HD + 6 dalších kamer a zpravodajství, kde můžete případně vyřešit problém s přehráváním.

Martin Buchta | Kategorie: Google Earth

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!