Prodám: Díly Ford Fiesta a repro | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Prodám: Díly Ford Fiesta a repro

29 Úno 2008

V srpnu loňského roku jsem si pořídil mé první auto, Ford Fiesta. Důvod byl prostý, už jsem se nechtěl denno-denně do školy dopravovat autobusem, nejen z důvodu nekončených kolon v Náchodě. Ani jsem se o tom nestačil zmínit, a to jsem měl měl v plánu řetězovku Ukaž své auto (na ten nápad mě přivedl MzK), ale nějak jsem se k tomu pak nedostal. Načež mě začátkem listopadu nabořila jedna holčina, která na zledovatělé vozovce nepřizpůsobila rychlost a při dupnutí na brzdu se jí nečekaně zablokovali kola a tak se do klouzala až do mého kufru, viz. foto. Naštěstí jsem neutrpěl takové škody, aby vozidlo bylo nepojízdné, pouze promáčklý kufr a podlaha kufru, takže kufr nešel dovírat. Po uhánění pojišťovny jsem skoro po dvou měsících konečně dostal peníze. To mě připomíná, že jsem chtěl napsat pojednání o zkušenostech s pojišťovnou.

Nyní jsem si pořídil nové vozidlo, Fiat Punto, a Forda jsem prodal. Takže mi tu zbyly nějaké díly, které jsem sice koupil, ale poté jsem je z důvodu nehody nenainstaloval + reproduktory, které jsem před prodejem odinstaloval a do nového je nemohu použít, protože se tam nevejdou a tak mám v plánu si pořídit jiné repro.

Co je na prodej

VěcPopisCena
Spojlerorigo-spojler na 5té dveře, Ford Fiesta, foto500,-
Levé světlolevé nové přední světlo s upevněním přes rámeček, Carrello, Ford Fiesta, foto1, foto2800,-
Palivový filtrpalivový filtr od italského výrobce clean filter nejen pro vůz Ford Fiesta, ale také Escort, Siera, SAAB a další. výrobní číslo: MBNA 953250,-
Odskok 5tých dveříorigo-odkok pátých dveřích na Ford Fiestam včetně tlačíka do středového panelu, foto500,-
Jak na tokniha pro údržbu vozidla Ford Fiesta 4/89-7/96 včetně elektronických schémat200,-
13cm reproR&Y 130x49mm 4ohm/50WRMS, Q419 + rámeček pro montáž do předních dveří Ford Fiesta, foto300,-
mini ovály 4×6“RedSun 155x100x47mm 4ohm/10WRMS, Q453, foto250,-
10cm reproxs-V4029 Xplód/70WRMS, foto300,-

Pokud máte zájem o prodávané zboží, pište na email nebo na IM.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!