Outdoorový flashdisk | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Outdoorový flashdisk

22 Lis 2005

V Computeru 21/05 mě zaujala recenze a crash test flashdisku CORSAIR Flash Voyager.

corsairExkluzivně provedený flashdisk v gumovém a voděodolném pouzdře je určen pro extrémní podmínky! Využívá vysokorychlostní USB 2.0 rozhraní s technologií urychlení přenosu, proto je až 3x rychlejší než běžné modely. Disk lze rozdělit na dva oddíly, přičemž můžete druhý zabezpečit heslem. Pokud vám někdo disk ukradne a nezná vaše heslo a nemá v počítači nástroj Corsairu, tak zaheslovaný oddíl nevidí a nemůže jej ani zformátovat.
V crash testu byl podroben vaření ve vodě, přežil noc v mrazáku a dokonce přežil přejetí Avií. Po celou dobu testování byl zaplněn programy. I po všech testech šlo z disku instalovat a ScanDisk nenalezl žádné chyby.
Tento extrémně odolný a navíc velice rychlý produkt získal ocenění „Palec čísla 21/05„.
Pokud bych si nyní kupoval flash disk, tak si rozhodně vyberu tento, protože těch pár korun za rychlejší a nejodolnější flash disk mě nevytrhne 🙂 . 512MB verzi můžete koupit jen za 1267kč, no nekupte to. Pokud se vám flashdisk líbí, tak si můžete přečíst recenzi.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!