Opera Mini - nyní legálně a zdarma | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Opera Mini – nyní legálně a zdarma

17 Pro 2005

Nedávno jsem o tomto vynikajícím internetovém prohlížeči pro telefony s podporou javy psal. Použití superlativů se snažím vyhýbat, ale v tomto případě to opravdu nejde. Opera Mini je totiž ve své třídě nejlepší, nejrychlejší a navíc i nejúspornější. Nevěříte? Věřte!

Dříve byla Opera Mini oficiálně k dispozici jen některým operátorům. Samozřejmě, že jste si ji mohli na hraně legality sehnat a dokonce i v češtině. Nyní už je je dostupná každému a stále zdarma (když nepočítáme cenu za stažení 🙂 ). Pro stažení zadejte do svého wapového prohlížeči adresu http://mini.opera.com/my. Systém by měl rozpoznat váš mobil a rovnou nabídnout správnou verzi, případně si vyberete sami mezi verzí Low a High. V tomto případě se podívejte do seznamu podporovaných telefonů a zjistěte si, jakou verzi podporuje váš telefon. Doporučuji stahovat přes GPRS, protože přes CSD by vám to hodně prodražilo.
High verze zabírá 97kB a stažení trvalo necelou minutu.

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!