O autorovi Buchtič blogu aneb Kdo je Buchtič? | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Kdo píše Buchtič blog? Martin Buchta!

Autor Buchtič blogu, Martin Buchta, je v současné době studentem Informačních technologií na Univerzitě Pardubice. Počítače, mobilní technologie, sítě a  a vše co s nimi souvisí, jsou jeho životem a motá se kolem nich již od dětství.

Působí ve společnosti ESET Software na oddělení technické podpory, má za sebou zkušenosti jako copywriter z pardubické společnosti eBRÁNA stejně jako velkých mediálních domů – je aktivním redaktorem IT magazínů ChannelWorld, PCWorld a příležitostně přispívá také na avmania.cz a další servery. Stál rovněž u zrodu státních maturit ve východních Čechách, kdy v roce 2010 staral o instalaci koncových stanic na středních školách v Královehradeckém i Pardubickém kraji.

Pravděpodobně jste se již někdy setkali s jeho prací v oblasti tvorby lokalizací softwaru a her, případně máte na své Ploše miniaplikaci pro své oblíbené rádio nebo vám opravil PC.

Postřehy nejen ze světa IT pravidelně umisťuje na Twitter, Facebook nebo Google+, kde se ho vyplatí sledovat.

  • buchtic.net – osobní portfolio
  • Buchtič studio – tvorba webových prezentací na míru
  • Email: martin.buchta(@)gmail.com
  • ICQ: 245343280

Zajímá vás původ přezdívky Buchtič, případně se mnou chcete spolupracovat? Pak si prohlédnětě můj profesní životopis a kontaktujte mě výše uvedenými způsoby nebo pomocí níže uvedeného kontaktního formuláře.

Potřebujete poradit nebo chcete navázat spolupráci? Kontaktujte mě!

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Vaše zpráva