Nový kabátek aneb život je změna | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nový kabátek aneb život je změna

21 Čvc 2011

Je to již téměř šest lest, co jsem tento blog založil. Za tu dobu prošel dlouhým vývojem a vystřídalo se na něm nespočet designů. V přípravě byl již dlouho, jen nějak nebyl čas na dokončení a spuštění. Jak jste si mohli v posledních týdnech všimnout, článků na blogu oproti dřívějšímu průměru opět přibylo, ostatně takový sezónní jev každé prázdniny :-). Ostatní média bojují s okurkovou sezónou a píší bláboly, ne že by ve zbytku roku psali povětšinou něco kvalitativnějšího, a já to mám naopak, letní měsíce jsou u mě ve znamení růstu.

Pravdou je, že poslední dobou mi nezbývá na blog moc času a spíše jej zanedbávám. Když píšu, tak pro ChannelWorld nebo PCWorld (doporučuji číst) a krátké komentáře k nějakému zajímavému tématu hodím na Facebook či Twitter. Tím se tak nějak zužují témata, o čem na blogu psát. Další podstatnou část času uzme škola a v tom zbytku ani pak není chuť psát něco dalšího.

Mimo jiné jsem konečně dokončil a nahodil nový kabátek, se kterým přichází také několik novinek. Kromě těch viditelných, tou největší a pro někoho možná zajímavou je mobilní verze blogu. Na ní najdete výpis pěti posledních článků, Twitteru a najdete si na adrese buchtic.bloguj.mobi. Na moderních smartphonech s velkou úhlopříčkou a rozlišením není problém prohlížet plnou verzi webu, ale na starších telefonech a nižších telefonech nebo pokud jste na datovém tarifu operátora, můžete mobilní verze blogu přijít vhod. Samozřejmě není nutné tuto adresu vyťukávat, ale v obou verzích jsou přítomny odkazy na tu či onu verzi.

Se změnami souvisí také anketa, kde by mě zajímalo, jak byste si představovali další vývoj blogu a novinky/změny můžete případně zkritizovat například v komentářích. Stay tuned 🙂

Martin Buchta | Kategorie: Ze života

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!