Nový design, co bylo a bude | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nový design, co bylo a bude

13 Čvn 2008

Možná jste si už všimli, že jsem včera nasadil nový design blogu. Sice jsem poslední dobou toho na blog moc nepsal, ale přece jen už to chtělo po více jak roce změnu. Takže v komentářích uvítám kromě pochval také případné připomínky. Pamatuji se, že při spuštění předchozího designu a v průběhu jeho nasazení, se ozvalo pár lidí, že by tento design chtěli, takže pokud mají stále zájem, ať se ozvou a nějak se dohodneme.

Co bylo a bude

Nyní k druhé části nadpisu. Poslední půl rok se tu v podstatě, kromě informací o češtinách do TuneUp Utilities a recyklace článku o ICQ v mobilu, nic nedělo. Nějak mě na blog nezbýval čas či nebyla chuť. Když náhodou byl nějaký nápad, tak než jsem ho stihl zrealizovat(napsat), tak už to nebylo bud aktuální nebo jsem zapomněl, co jsem přesně chtěl. Ale i přesto na tento blog denně zavítalo cca 600návštěvníků. Výjimkou byl 28.květen, kdy proběhl velký výpadek ICQ a při přihlášení uživatelé dostávali hlášku: „zapomenuté heslo“. Tak uživatelé při zadání tohoto výrazu v různých formách dostali na můj článek o zjištění hesla do ICQ. Uživatelé očividně mají stále stejné problémy a hledají to samé. Takže těch několik odborných článků/návodů prostě stále letí.

V následujících týdnech mám v plánu oživit rubriku Google Earth. Posbírat všechny záložky, které jsem tu zveřejnil, změnit mrtvé odkazy (ještě na starý web cestiny.fbi.cz) na odkazy funkční a občas přidat další záložky. Výhledově možná nový design pro web s češtinamijeden projekt, ale o tom až někdy jindy.

Martin Buchta | Kategorie: Ze života
Tagy: ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!