Nový CCleaner, TuneUp, Winamp a design webu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nový CCleaner, TuneUp, Winamp a design webu

1 Kvě 2007

Během posledního týdnu se na internetu objevily nové verze hned tří programů, které překládám do češtiny. Také jsem dokončil dokončil design webu s překlady. V podstatě příspěvek čistě informativního charakteru.

CCleaner

I když se zpoždením, ale přeci jsem včera vydal překlad do nové verze oblíbené optimalizační utility s označením 1.39.502. Mezi nejvýznamnější změny patří zlepšení výkonu mazání internetové cache a zrychlení bezpečného mazání, viz. changelog.

TuneUp Utilities

TuneUp Software se nám konečně po půl roce od vydání Windows Vista rozhoupali a vydali verzi, svého výkonného a oblíbeného optimalizačního nástroje, kompatibilní s tímto systémem. Pokud se Vám nechce stahovat 10MB instalátor, můžete bez problému využít UpdateWizard, pomocí kterého si stáhnete pouze aktualizaci.

Překlad samozřejmě plánuji a za současné situace odhaduji, že k jeho zveřejnění by mohlo dojít během následujících 14-ti dní.

Winamp

Po dlouhé sérii beta buildů vyšla také nová verze multimediálního přehrávače s označením 5.34. Mezi jedinou novinku, kromě opravy spousty bugů, patří je implementace podpory IPv6, viz.changelog.Vzhledem k tomu, že jako vždy lze použít jazykový balíček z předchozí verze, tak pro tuto verzi nebudu dělat překlad s vybranými pluginy a čas tím získány věnuji pro překlad mnohem důležitější, TuneUp Utilities.

Nový design

Rok se s rokem sešel a je čas pro nový design webu s překladu na novém hostingu. No doufám, že se Vám bude líbit a případné připomínky můžete vyjádřit sem do komentářů. Abych nezapomněl, tak ještě pro jistotu odkaz.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!