Novoroční dárek - čeština do TuneUp Utilities 2007 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Novoroční dárek – čeština do TuneUp Utilities 2007

31 Pro 2006

Jak jsem před týdnem přednesl, tak se také stalo.

Včera v podvečer, jsem vydal češtinu do oblíbeného výkonného optimalizačního balíku. Narozdíl o předchozí verze, kdy jsem testovací proces odfláknul za účelem co nejrychlejšího vydání, což způsobilo následné vydání tří menších aktualizací, nyní testovací proces proběhl podle vnitřních pravidel a už částečná nefunkčnost programu a náhlé vydání dalších aktualizací. Dále byla také přijata opatření pro předejití problémům s instalací češtiny, takže pokud někomu stále nepůjde nainstalovat, tak je problém v systému (doporučuji kompletně odinstalovat a znovu nainstalovat) nebo mezi klávesnicí a židlí (rozdílná verze programu a češtiny). Jako vždy stahujte na mém webu.

Co přináší verze 2007

Mezi hlavní přednosti nové verze patří vzhled přizpůsoben Windows Vista, avšak zatím nejsou podporovány. Dále byl přidán nástroj pro ověření disku (grafický scandisk), nástroj pro zobrazení využití místa na pevných discích, což se hodí pro zjištění největších, nepoužívaných souborů a následné uvolnění místa. Nástroj System Control podporuje možnosti konfigurace Mozilla Firefox 2, Internetu Exploreru 7, Microsoft Office 2007 a Windows Media Player 11, Registry Cleaner má vylepšenou technologií skenování, Disk Cleaner rozeznává další dočasné typy souborů a mnoho dalších drobných vylepšení.

PF

PFko už se tu objevilo, takže jen: přeji vše nej (a takové ty věci co se vždy přejí) a úspěšný vstup do nadcházejícího roku 2007.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!