Minus.com - zdarma 10GB úložiště s přístupem z telefonu | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Minus.com – zdarma 10GB úložiště s přístupem z telefonu

19 Zář 2011

MinusOnline úložišť existuje nepřeberné množství, rapidshare, hotfile, deposite files nebo nemusíte chodit daleko a z českých například uloz.to či czshare. Každé má své výhody a zároveň nevýhody. Jedno omezuje rychlost stahování, další pro změnu kontrole závadnost souborů a třetí si užijete jen tehdy, když si za něj zaplatíte. Na vše tohle zapomeňte, je tu Minus, který válcuje veškerou stávající konkurenci. Nejen, že můžete soubory nahrát do úložiště pouhým přetažením do okna prohlížeče, ale k dispozici jsou dále klienti pro Linux, Mac Os a také mobilní platformy jako je Android, iOS a výhledově Windows Phone.

Více na PCWorldu nebo rovnou naťukejte do svého prohlížeče adresu minus.com a začnete jednoduše přetažením souborů do okna prohlížeče sdílet své soubory.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!