Miniaplikace na Plochu Windows pro Rádio Samson | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Miniaplikace na Plochu Windows: Rádio Samson v1.6.7

12 Srp 2016

Rádio SamsonJak jsem nedávno naznačil, že v přípravě jsou miniaplikace pro online vysílání dalších rádií, máte tu první vlaštovku. Jedním z poptávaných rádií byl Samson, takže miniaplikaci pro toto rádio můžete stahovat z Buchtič webu. Nechybí informace o aktuálně přehrávané skladbě ani seznam vysílačů rádia Samson a možnost ovládat hlasitost kolečkem myši.

Stáhnout miniaplikaci pro Rádio Samson na Plochu Windows Vista/7

Verze 1.6.1 [únor 2012]

Přidána informace o aktuálně přehrávané skladbě

Verze 1.6.2 [leden 2013]

Došlo ke změně logo rádia Samson, proto jsem byl vedením rádia požádán o aktualizaci miniaplikace.

Verze 1.6.6 [březen 2015]

Vzhledem ke změně na straně rádia bylo nutné v aplikaci upravit informaci o přehrávané skladbě.

Verze 1.6.7 [červenec 2016]

Původní online stream již nebyl funkční, proto jsem jej nahradil novým.

Jak miniaplikaci nainstalovat

V případě, že se vám stáhne soubor jako zip archiv, změňte příponu na .gadget. Poté už jen stačí normálně spustit, potvrdit instalaci a miniaplikace se automaticky přidá na Plochu. Ještě jednou zdůrazňuji, že miniaplikace funguje pouze ve Windows Vista a vyšších. Pokud se vám miniaplikace nezobrazují správně a nefunguje přehrávání, doporučuji přečíst FAQ miniaplikace ve Windows.

Budu rád, za vaše jakékoli připomínky, postřehy, nápady co přidat a vylepšit. Pokud máte zájem o miniaplikaci pro jiné rádio, pište do komentářů nebo mě kontaktujte na email.

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV Programování

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!