Miniaplikace na Plochu Windows pro Český rozhlas | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Miniaplikace na Plochu Windows: Český rozhlas v1.6.2

14 Úno 2014

Miniaplikace pro Windows: Český rozhlasPo delší době je tu další přírůstek do sbírky miniaplikací na plochu Windows pro online vysílání rádií. Český rozhlas má celoplošně největší pokrytí, ale přeci jen některé stanice jsou ryze regionální. Navíc komfort poslouchání na PC pokud k němu máte připojeny kvalitní reproduktory je trochu jinde, než z televize nebo samotného rádia. Funkčnost je stejná jako u ostatních miniaplikací a k dispozici máte 22 rádií včetně těch regionálních.

Stáhnout miniaplikaci pro Český rozhlas na Plochu Windows Vista/7/8.x

Aktualizace 1.6.1

Miniaplikace rozšířena o webová rádia Jazz a Wave Party.

Aktualizace 1.6.2 [únor 2014]

Aktualizovány MP3 streamy. Dočasně z technických důvodů chybí informace o aktuálně přehrávané skladbě.

Jak miniaplikaci nainstalovat

V případě, že se vám stáhne soubor jako zip archiv, změňte příponu na .gadget. Poté už jen stačí normálně spustit, potvrdit instalaci a miniaplikace se automaticky přidá na Plochu. Ještě jednou zdůrazňuji, že miniaplikace funguje pouze ve Windows Vista a vyšších. Budu rád, za vaše jakékoli připomínky, postřehy, nápady co přidat a vylepšit. Pokud se vám miniaplikace nezobrazují správně a nefunguje přehrávání, doporučuji přečíst FAQ miniaplikace ve Windows.

Budu rád, za vaše jakékoli připomínky, postřehy, nápady co přidat a vylepšit. Pokud máte zájem o miniaplikaci pro jiné rádio, pište do komentářů nebo mě kontaktujte na email.

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV Programování Windows

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!