Microsoft Security Essentials v češtině a zdarma také pro firmy | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Microsoft Security Essentials v češtině a zdarma také pro firmy

17 Úno 2010

Microsoft Security EssentialsPoslední dobou se mi emalová schránka začala plnit stejnými žádostmi. Hodně z vás mě žádalo o překlad antiviru a antispywaru v jednom od Microsoftu. Dosud jsem pro vás měl špatné zprávy, ale nyní je vše jinak.

Microsoft nyní (únor 2010) s pěti měsíčním odstupem vytvořil českou lokalizaci. Z webu Microsoftu si můžete stáhnout zdarma bezpečnostní software Microsoft Security Essentials v češtině a zabezpečit tak svůj legální operační systém. Dostupná je verze jak pro prehistorické 32 bitové Windows XP, tak pro moderní systémy jako je Windows 7 včetně 64 bitové verze.

Nově zdarma také pro firmy

Dosud byl MSE zdarma pouze pro domácnosti, ale rok se s rokem sešel a Microsoft upravil licenční podmínky. Nově tak můžete tento antivirový program používat v malé firmě až na deseti počítačích a ušetřené finance investovat jinde. Podrobnější informace najdete na ChannelWorldu.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!