Microsoft bude do půl roku lepší ve vyhledávání než Google | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Microsoft bude do půl roku lepší ve vyhledávání než Google

2 Bře 2006

Když jsem si tuto informaci předchvílí přečetl na serveru Živě.cz, tak jsem málem dostal záchvat smíchu 🙂 . Tomu říkám opravdu vtip století, ba dokonce tisíciletí. Microsoft totiž plánuje do půl roku sesadit nynější jedničku ve vyhledávání, Google a představit svůj vlastní revoluční vyhledávací systém.

Neil Holloway, prezident Microsoftu pro oblast EMEA prohlásil:
za šest měsíců bude náš vyhledávač důležitější na americkém trhu než Google„. Požadovaný výsledek bude založen na propojení služeb Windows Messenger, Hotmail, historie vyhledávání, obdoba Google Search History a nové systému řazení výsledků.

Čili pro získání lepších výsledků, než při vyhledání na Googlu, budete muset být zaregistrováni na hotmailu a využívat všechny možné i nemožné MS služby. Možná, že je moje představa přehnaná, možná nejsem daleko od pravdy. V každém případě se to za půl roku dozvíme 🙂 .

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!