Logitech Setpoint: jak se zbavit oznámení o nízkém stavu baterií | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Logitech Setpoint: jak se zbavit oznámení o nízkém stavu baterií

31 Čvc 2008

Pokud máte od Logitechu bezdrátovou klávesnici nebo myš a používáte oficiální software Logitech Setpoint, určitě jste se již setkali s popupem oznamující nízký stav baterie. Nebylo by na něm nic špatného, kdyby se nezačal zobrazovat skoro 2 týdny před vybitím baterií, kdyby se nezobrazoval každou chvíli a nerušil fullscreen aplikace.

Pokud vás stejně jako mě irituje ta hláška, tak zde je řešení. V textovém editoru si otevřete soubor KEM.xml, umístěný v adresáři kde máte nainstalovány Setpointy (standartně X:Program FilesLogitechSetpoint) a v něm najděte řádek:

<String ALIAS="IDS_BATT_STATUS_MSG">Your %1's batteries are %2</String>

a změňte jej na:

<String ALIAS="IDS_BATT_STATUS_MSG"></String>

Tak a nyní je pokoj od té otravné hlášky. Stejný postup můžete použít například na změnu obsahu hlášky v případě že ji chcete ponechat.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!