Konkurence chatu - meebo rooms | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Konkurence chatu – meebo rooms

16 Kvě 2007

meebo roomsSlužba meebo, nahrazující ICQ a jiné IM na cestách, v pondělí uvedla novou službu – meebo rooms – která slouží jako obdoba k různým chatovacím službám

Meebo rooms vám umožňuje využít nejen funkce typické pro chat, jako je zakládání místností, připojování se do nich a samozřejmě chatu samotného, ale obsahuje i jiné funkce.

Hlavní „vychytávkou“ meebo rooms je flashové okno, zobrazující náhledy webu odkazovaných v textu a různé animace. Místnosti, jejichž jste členem, se zobrazují v seznamu kontaktů mezi ostatními kontakty. Zároveň s tím má každý registrovaný uživatel meeba svou vlastní místnost.Meebo rooms je určitě zajímavá alternativa k tradičním chatovacím portálu (xchat, lide.cz…) a určitě stojí za vyzkoušení např. právě v československé místností.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT
Tagy: , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!