Konečně DLNA pro Samsung Omnia 7 (Windows Phone 7.5) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Konečně DLNA pro Samsung Omnia 7 (Windows Phone 7.5)

6 Říj 2011

S příchodem Windows Phone 7.5 se na Marketplace, resp. jeho Samsung zone objevila konečně aplikace pro DLNA. Najdete ji pod názvem Allshare, podobně jako na dalších telefonech Samsungu. Ve chvíli kdy jsem ji zahlédl, jsem zajásal a hned ji stahoval. Ovšem při spuštění aplikace jsem obdržel hlášku, že aplikace nepodporuje daný telefon. Pravděpodobně se jedná o chybu aplikace, kterou dosud Samsung neopravil, ale naštěstí lze toto obejít. Řešení je přirozeně jednoduché, čtěte dále.

Jediné co k úspěšnému spuštění Allshare na Samsung Omnia 7 potřebujete, jsou rychlé reflexy. Spusťte aplikaci a zároveň stiskněte hlavní tlačítko (symbol Windows), čímž aplikaci zhibernujete a dostanete se na úvodní obrazovku. Poté se již stačí jen vrátit tlačítkem zpět a aplikaci máte spuštěnou. Pokud se vám to na poprvé nepovede a stále vám bude aplikace hlásit, že je telefon nepodporován, zkoušejte to, musíte být skutečně rychlí.

Podrobnosti o DLNA technologie, k čemu slouží a jak si rozjet vlastní DLNA server se můžete dočíst v mém dřívějším článku. Více informací o návodu jak spustit Allshare na smartphonu Samsung Omnia 7 včetně videa a diskuzního fóra hledejte na WMManii.

Související články

Martin Buchta | Kategorie: Mobil & tablet

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!