Jazykový balíček pro TuneUp Utilities 2009 ke stažení a co 2010? | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Jazykový balíček pro TuneUp Utilities 2009 ke stažení a co 2010?

6 Lis 2009

Po dlouhém čekání, vás uživatelů a desítek hodin mé práce, je to konečně tady. Jazykový balíček pro poslední verzi 2009 s označením 8.0.33001 je ke stažení. Aktuálně by měli odpadnout problémy s instalací češtiny. Také mohu jednoduše přeložit další texty či upravit chybku v překladu, dát ke stažení a všem půjde čeština nainstalovat.

TuneUp 2010

S příchodem aktuálního operačního systému Windows 7 vydali němečtí autoři novou verzi tohoto optimalizačního balíku. Při tvorbě současného jazykového balíčku jsem doufal, že v další verzi to bude stejné a zaktualizuji balíček pouze o nové texty, ovšem realita je jiná. Texty se v této verzi čerpají opět z jiného souboru. Aktuálně se zaměřuji na nalezení tohoto souboru a zjištění, jak tyto texty přeložit. Zda budu úpspěšný při hledání a jejich přeložení, netuším. A na závěr malá ochutnávky z lokalizovaného úvodního centra verze 2010.

Na závěr ještě odkaz, kde můžete stáhnout jazykový balíček pro verzi 2009, jako vždy směřující na můj web.

Související články

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!