Jak obejít FUP Telecomu II (DC++ hub) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Jak obejít FUP Telecomu II (DC++ hub)

22 Pro 2005

O tom, jak obejít FUP Čekého Telecomu jsem už jednou psal. Tentokrát tu pro Vás mám druhý návod. Opět upozorňuji, že se jedná o nepotvrzenou informaci a sám jsem to netestoval. Pokud máte ADSL od Telecomu a chcete obejít FUP, tak čtěte dále.

Převzato z diskuze k češtině do DC++.

Taky máš „neomezený“ InternetExpress od Českého Telecomu a strašně rychle vyčerpáš omezený objem dat FUP? Tak vyzkoušej DirectConnect++ hub expreshub.zapto.org:7512 . Ten sdružuje podobně postižené jedince a díky tomu můžeme stahovat svou plnou rychlostí a přenesená data se nám dokonce ani nezapočítávají do FUP!

Pozor, tenhle hub funguje pouze pro ty kdo mají ADSL InternetExpress. Nevěřil jsem, tak jsem to vyzkoušel a je to tak. Ten hub má zatím jedinou nevýhodu, že je málo známý a tudíž tam je málo lidí. Takže čím víc nás tam bude, tím lepší to bude hub a stáhnem toho víc. Proto to sem píšu. Takže se rovnou připoj a vyzkoušej to na vlastní kůži. Pozor, připojit se můžeš jen když jsi připojen přes Telecom. Ale skutečně to funguje, zkus DC++ hub expreshub.zapto.org:7512 a budeš zírat.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Ze života
Tagy: , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!