Foxmail 6.5 je finální a čeština také (aktualizováno) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Foxmail 6.5 je finální a čeština také (aktualizováno)

6 Srp 2011

FoxmailNedávno vydali soudruzi v číně finální verzi poštovního klienta Foxmail. Neváhal jsem a připravil aktualizovaný překlad pro verzi 6.5 build 022. Za tu dobu, co byl Fox beta verzí, přibylo spoustu novinek. Za zmínku stojí podpora IMAP, to-do list, přizpůsobení vzhledu a zvýšení kompatibility s Windows Vista (na Windows 7 funguje bez problému také), optimalizace startu a spousta další optimalizací umožňující rychlejší běh programu. Češtinu můžete jako vždy stahovat na mém webu.

Aktualizace

Nedávno byla vydána nová verze s označením 6.5 build 026. Proto jsem aktualizoval češtinu, ve které jsem opravil několik překlepů a chybek. Navíc instalátor češtiny odstraní čínské šablony, takže vám nebudou překážet.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!