Dr. Ik. upravuje komentáře. | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Dr. Ik. upravuje komentáře.

10 Led 2007

Přijímám RSS různých blogů a po večerech si je ze zájmu čtu. Občas i komentuji. Dnes jsem komentoval článek (Někdy i ticho bolí – tak musíme řvát?) Dr.Ika (adresa není úmyslně uvedena). Po tom, co jsem se zasmál nad jeho myšlenkami, jsem si musel rýpnout a odeslal jsem svůj komentář : „Hlavně že má ten inteligentní student Vogl v sekci Kontakt hrubky. Měl by ses zamyslet :-).“ To, že komentář nebude publikován jsem předpokládal, ale přesto jsem se zkusil na blog podívat. Naděje umírá poslední. Objevil jsem tam komentář psaný mým jménem : „Měli by se zamyslet, co dělají, asi jim to moc nemyslí.“ Cenzura mi nevadí, je to každého věc, ale to, že jsou komentáře upravovány a tím špiněno jméno komentujícího, je vrchol všeho. Co říci na závěr? Raději nic. Obrázek ať si každý udělá sám.

Jech

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT
Tagy:

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!