Čeština pro TuneUp Utilities 2013 ke stažení (aktualizováno 13.0.3020) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Tuneup UtilitiesRok utekl jako voda a je tu nová verze oblíbeného optimalizačního balíku TuneUp Utilities. Verze 2013 v první řadě přichází s kompletní podporou nejnovějšího operačního systému Windows 8. Dále se můžete těšit na vylepšené optimalizační a čistící algoritmy zejména v oblasti Live-optimalizace.

Co se týče rozhraní, zůstalo zachováno, proto vám přechod nebude činit sebe menší problém. Prošlo pouze  decentním faceliftem a především přibylo tlačítko Like, pro sdílení na Facebooku. To bylo hodně potřeba 🙂 Nicméně do designu Windows 8 absolutně nezapadá.

Průběh překladu probíhal dle plánu, a proto si již dnes můžete stáhnout češtinu do TuneUp Utilities 2012.

Stáhnout češtinu do TuneUp Utilities 2013 pro Windows XP/Vista/7/8

Aktualizace 13.0.3000 [prosinec 2012]

Po dvou měscích byla vydána aktualizace pro TuneUp Utilities. Build 13.0.3000 přináší lepší podporu čištění disku, čistění cache prohlížečů a vylepšuje Live optimalizaci. V této souvislosti jsem zaktualizovat stávající češtinu a dostupná je ke stažení na mém webu.

Aktualizace 13.0.3020 [únor 2012]

Po delší pauze byla autoři vydali další verzi, s označením 13.0.30.20. Změnou prošla nabídka v oznamovací oblasti a opravy byly některé chybky. Samozřejmě jsem aktualizoval češtinu, kterou si nyní můžete stáhnout na mém webu.

Jak nainstalovat češtinu do TuneUp Utilities

Na instalaci češtiny do TuneUp Utilities není skutečně nic složitého ani záludného. Stačí jen spustit instalátor a postupovat dle instrukcí na obrazovce, tj. přečíst si readme a proklikat se instalací až na samý konec. V případě problémů s instalací češtiny, ty se mohou případně vyskytnout ve Windows XP, pokud máte jinou jazykovou verzi systému nebo přeinstalován systém přes původní, doporučuji nejdříve přečíst návod. To samé platí pro případ, že se vám z nějakého důvodu nedaří aktualizovat TuneUp pomocí integrovaného modulu na aktualizace (stačí nainstalovat novou verzi). Pokud se vám i přesto nepovede TuneUp počeštit, kontaktujte mě a češtinu vám nainstaluji.


Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!