Čeština pro TuneUp Utilities 2010 v9.0.6020 (aktualizováno) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština pro TuneUp Utilities 2010 v9.0.6020 (aktualizováno)

4 Pro 2011

TuneUp Utiities logoNedávno soudruzi z NDR vydali nové sestavení oblíbeného optimalizačního balíku TuneUp Utilities s číselným označením 9.0.6020. Část z vás stále používá starší verzi TuneUp Utilities, ať již z důvodu že nemají potřebu přecházet nebo vlastní licenci z CHIPu, kde byla tato verze zdarma.

Verze 9.0.4600

Od dob poslední češtiny na verzi 9.0.4300 dostál program spousty změn. Především po stránce rychlosti, opravení bugů a ve verzi 9.0.4400 byla rozšířena podpora detekovaných programů automaticky spouštěných při startu Windows.

Z toho důvodu jsem usoudil, že je nutné aktualizovat stávající českou lokalizaci. Právě s rozšířenou databází programů jsem zapracoval na její lokalizaci a snažil jsem se popisy nejběžnějších programů přeložit (antiviry počínaje a ovladači periferií konče). Samozřejmě byly zapracovány nahlášené připomínky a překlepy opraveny. Pokud přesto narazíte na program, který není lokalizován, nahlaste mi to.

Verze 9.0.4700 [říjen 2010]

Nová verze řeší problémy s kompatibilitou a přechodem na TuneUp Utilities 2011. Stahovat můžete na mém webu.

Verze 9.0.6010 [srpen 2011]

Část z vás stále používá starší verzi TuneUp Utilities, ať již z důvodu že nemají potřebu přecházet nebo vlastní licenci z CHIPu, kde byla tato verze zdarma. Proto jsem zaktualizoval češtinu na nejnovější build 9.0.6010, který vyšel teprve nedávno. Stahovat můžete na mém webu.

Verze 9.0.6020 [srpen 2011]

Sice je již venku TuneUp Utilities 2012 včetně češtiny, ale pokud používáte starší verzi, zřejmě se vám aktualizovala na nejnovější build 9.0.6020, který řeší problémy s hlavním oknem Češtinu jsem pro vás aktualizoval a můžete si ji stáhnout.

Jak nainstalovat češtinu do TuneUp Utilities

Stačí spustit instalátor a postupovat dle instrukcí na obrazovce. V případě problémů s instalací češtiny doporučuji nejdříve přečíst návod. Pokud se vám i přesto nepovede TuneUp počeštit, kontaktujte mě a češtinu vám nainstaluji.

Související články

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!