Čeština pro Sony PlayMemories Home 2.0 ke stažení | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

PlayMemories HomeSony nedávno uvedla novou verzi své aplikace pro správu fotografií a videí. V rámci celkového faceliftu uživatelského rozhraní došlo rovněž k přejmenování celé aplikace z původního Picture Motion Browser na PlayMemories Home a sjednocení nabídky aplikací.

PlayMemories Online je cloudové úložiště pro zálohování vašich fotografií a videí napříč všemi zařízení. K dispozici je totiž také aplikace PlayMemories Studio pro herní konzoli PlayStation 3 a PS Vita stejně tak si ji můžete stáhnout na telefony Xperia s operačním systémem Android. Ovšem v České republice si o možnosti využívání této cloudové služby můžeme nechat jen zdát, nejsme bohužel na úzkém seznamu zemí, ve kterých je dostupná.

Nicméně pokud vlastníte fotoaparát Cyber-shot, videokameru Handycam nebo notebook VAIO a využíváte PMB, určitě přejděte na PlayMemories Home. Stačí jen když kliknete v menu PMB na „Nápověda“->“Zkontrolovat aktualizace“ a automaticky by se vám měla stáhnout nejnovější verze.

Ve spolupráci s tuzemským zastoupením Sony jsme pro vás opět lokalizaci také do této nové verze. Čeština je ke stažení jako vždy na Buchtič webu a pokud narazíte na překlepy či nesrovnalosti, pište do komentářů nebp mě kontaktujte emailem.

Stáhnout češtinu do Sony PlayMemories Home

Aktualizace [prosinec 2012]

Byla vydána nová verze PlayMemories Home 2.0, která přináší přepracované uživatelském rozhraní. Z tohoto důvodu jsem aktualizoval rovněž češtinu pro PMH.

Jak češtinu nainstalovat

Za ideálních okolností by se měla automaticky detekovat cesta k vaší instalaci PBM a ukončit běžící proces PBMVolumeWatcher. Pokud se tak nestane, je nutné cestu upravit ručně a zmíněný proces ukončit ve Správci úloh.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!