Čeština pro Foxmail 7.2 je ke stažení | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština pro Foxmail 7.2 je ke stažení

8 Úno 2014

Foxmail 7Po půl roce k nám z Dálného východu přisvištěla nová verze poštovního klienta, který je pro mnohé velmi zajímavou alternativou k Microsoft Outlook, který je součástí placeného balíku Microsoft Office.

Me zi největší novinky verze 7.2 patří nové rychlejší renderovacím jádro (WebKit), které je používáno pro zobrazování HTML e-mailů a RSS kanálů. Antispamová ochrana byla rozšířená o možnost zapnutí spamových vzorků, zvednul se výkon při vyhledávání e-mailů a za pozornost rovněž stojí funkce pro sloučení duplicitních kontaktů. Protože přibylo několik nových funkcí, bylo nutné rovněž aktualizovat stávající český překlad. Kromě toho jsem zapracoval další drobnosti a češtinu do nejnovější verze si nyní můžete stáhnout.

Stáhnout češtinu pro Foxmail

Pokud máte návrhy k vylepšení aplikace nebo byste narazili na nefunkční součást, což se v tuzemském prostředí s diakritikou může stát, kontaktujte mě. Popište problém a já jej předám dál autorům. To samé platí o samotné češtině, veškeré připomínky a chybky mi hlaste.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!