Čeština do TuneUp Utilities 5.3 bude | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština do TuneUp Utilities 5.3 bude

7 Říj 2006

Včera vyšla nová verze optimalizační sady nástrojů pro zlepšení výkonu vašeho počítače s označením 5.3 2343. Během jednoho dne mi přišla spousta emailů, ve kterých mě žádáte o češtinu do nové verze a proto tímto oficiálně oznamuji, že čeština bude. Textů je opravdu spousta, takže to chvíli bude trvat, ale do podzimních prázdnin by měla být hotová. Musím přiznat, že jsem nečekal takový úspěch češtiny do této optimalizační sady.

Mezi nejdůležitější změny nové verze patří podpora 64-bitových Windowsů, podpora nových hardwarových zařízení, důkladnější Úklid 1 kliknutím, vylepšené zacházení chyb v Čističi registru a vylepšené rozpoznávání programů v Manažeru Po spuštění. Novou verzi si můžete stáhnout z oficiálního webu a nebo počkat až vydám češtinu a poté si ji stáhnout z mého webu.

Update: čeština vydána.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!