Čeština do TuneUp Utilities 2006 5.3.2343 je venku (update3) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Čeština do TuneUp Utilities 2006 5.3.2343 je venku (update3)

29 Říj 2006

TuneUp Utilities je optimalizační sada nástrojů pro zlepšení výkonu vašeho počítače, opravuje problémy a pomáhá přizpůsobit systém Vašim potřebám. Kombinuje důležité aspekty z konfigurace systému, bezpečnosti, čištění a údržby pod moderním rozhraním. Můžete odstranit zbytečné soubory z harddisku, vyčistit a optimalizovat registr, obnovit vymazané soubory, optimalizovat pamět a mnohem více. Navíc můžete analyzovat Váš systém, přijmout automatické návrhy pro potenciální zlepšení výkonu a prohlížet detailní hardwarovou informace.

Tak toto a ještě více optimalizační balík TuneUp Utilities. Pro větší komfort při používání jsem připravil češtinu, kterou si můžete stáhnoutdočasného mirroru mého webu nebo ze serveru češtiny.cz

Update: Při tvorbě češtiny jsem nějak pozapomněl na texty průvodců v SystemControl(Ovládání systému) a na české nastavení, takže stahujte opravný patch.

Update2: Při sestavování patche jsem nevědomě zaměnil soubory, takže nastavení zůstávalo stále anglicky. Proto stahujte druhý patch, snad již poslední.

Update3: Vydán poslední patch, který opravuje problémy v modulu Čistič disku a Informace o systému. Krom toho jsem vydal repack češtiny, který obsahuje všechny aktualizace a tato verze bude taky dostupná na serveru češtiny.cz.

Související články:

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!