CCleaner dospěl a verze 4.0 přináší mnoho novinek, čeština ke stažení | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Nová ikona aplikace CCleanerJe to až s podivem, ale populární optimalizační nástroj CCleaner vyvíjí tým Piriform kontinuálně již více než 5 let a pomáhá nám všem udržovat počítač čistý a bez zbytečného balastu. V nové major verzi 4.0 posunuje své možnosti zase o kus dále a přináší detekci duplicitních souborů na pevných discích. Uživatelé, kteří mají CCleaner zakoupen, mohou používat automatické monitorování. Tato funkce se stará o pravidelné vymazání cache webových prohlížečů a dalších aplikací při jejich ukončení. Pokud jste všímaní, určitě vaší pozornosti neunikne ani nové logo aplikace a použité grafické prvky.

Jak patrně víte, CCleaner již od rané verze 1.x disponuje češtinou. Bohužel její kvalita je podprůměrná, proto souběžně stále vydávám vlastní český jazykový balíček. Mojí povinností tak bylo aktualizovat stávající češtinu pro nejnovější CCleaner 4.0 a stahovat ji můžete na známých místech.

Stáhnout češtinu pro CCleaner

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!