Buchtič na Facebooku – staňte se fanouškem | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Buchtič na Facebooku – staňte se fanouškem

13 Zář 2009

Buchtič na FacebookuPoslední dobou na blog nemám moc času a v podstatě ani není o čem psát. Do budoucna plánuji trochu oživení, ale nebudeme předbíhat událostem. Když mě něco zaujme, tak to případně postnu na Facebook a přidám krátký komentář. Novinky ze světa IT si můžete přečíst pomalu na každém druhém serveru a tak nemám potřebu papouškovat znova to samé. Proto jsem nedávno začal psát pro server ChannelWorld, kde je to něco jiného. Primárně je server sice zaměřen pro resellery, ovšem některé analýzy trhu a další informace mohou nepochybně zaujmout také běžné spotřebitele, tj. vás návštěvníky toho blogu. Proto neváhejte a navštivte jedničku na poli zpravodajství pro prodejce a přidejte si jej do vaší RSS čtečky či záložek.

Po dlouhém rozhodování jsem si založil na Faceboooku vlastní stránku a vy, noví i stávající návštěvníci tak nyní máte jedinečnou možnost získávat nejen aktuální informace o stavu překladů, ale spoustu dalších informací. Stačí navštívit moji stránku a kliknout na tlačítko „stát se fanouškem“. Poté budete navíc pravidelně dostávat odkazy na zajímavé věci a články, které na blog úplně nepatří nebo by byly příliš krátké na blognutí. V podstatě takový mini-blog a stále s možností komentářů z vaší strany. Jediné co k tomu potřebujete je účet na sociální síti Facebook, ale ten jistě drtivá většina z vás má.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT
Tagy:

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!