Angry Birds: Star Wars jsou tady, stahujte pro Android, iOS, Mac, PC a Windows Phone | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Před dávnými časy, v předaleké galaxii… Domnívali jste se, že nic šílenějšího a zábavnějšího než Angry Birds Space nemůže přijít? Pokud vás vesmírné dobrodružství a stav bez tíže zaujal, a jste navíc milovníci Star Wars, potom musíte mít nejnovější ptáky od Rovia.

Ve spolupráci s Lucasarts vznikl klon úspěšných vesmírných ptáků. Stále zůstaneme ve vesmíru a pořád stěžejním prvkem hratelnosti bude gravitace. Nicméně nově se setkáme s rytíři Jedi, elektrickým R2D2, ničitelem Žvejkem a nechybí ani neustále ozbrojený Han Solo. Bojujte proti temné síle na svých telefonech, tabletech s Androidem, iOS, Windows Phone 8 a počítačích s Windows a Mac OS. V komentářích se můžete podělit o své dojmy.

Angry Birds: Star Wars stahujte pro tyto platformy

Aktualizace: Od dnešního dne, tedy 9. 12. 2012, jsou Angry Birds: Star Wars dostupné také pro Windows Phone 7.5/7.8


← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!