adfOX už používám měsíc, končím s Textem | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

adfOX už používám měsíc, končím s Textem

4 Kvě 2006

Tak už je to měsíc, co jsem na blog zavedl reklamní systém adFOX. Kromě toho, je to dnes měsíc, co jsem používal reklamní systém Textem.cz. Takže si to zaslouží zhodnocení.

Pozornější si již určitě všimli, že totiž textem odstranil. Připadl mi poněkud totiž zbytečný. Zabíral místo a škoda těch stahovaných kB 😉 . Návštěvníků sem přes něj moc nepřišlo a těch pár nasbíraných kliků si nechám na horší časy. Někomu se může líbit a vyhovovat, ale mě nějak nezaujal a popravdě řečeno, čekal jsem od něj více.

Tak a ještě pár slov o adFOXu. Tento reklamní systém mě zaujal a hodlám ho používat i nadále, alespoň do doby, než budu mít první tisícovku 😉 . Což nebude tak dlouho trvat, protože nyní už mám virtuálních 492Kč. Jenže to se mi zdá zbytečné zařídit. Jediné co mi na něm lehce vadí je, že více méně zobrazuje stále ty samé reklamy. Šlo by to zařídit rozšířením počtu zobrazovaných reklam, ale to by se zřejmě nemuselo všem líbit a navíc to podle mě není potřeba.
Takže díky všem, co mi klikli a kliknou. Případný výtěžek bude použit na dobré účely 🙂 .

Martin Buchta | Kategorie: Ze života
Tagy: , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!