ATI + AMD = :'-( | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

ATI + AMD = :‘-(

25 Říj 2006

Alespoň co se týká nového webu ATI. Dnes bylo dokončeno pohlcení jednoho z leaderu grafického trhu – společnosti ATI – druhým největším výrobcem procesoru – společností AMD. Současně s tím došlo i k úpravě webu ATI, aby zapadl do rodiny webu AMD. Nyní se po zadání adresy ati.com dostanete na stránku ati.amd.com, kde naleznete nový web ATI.

Nový web se od toho starého zas tak neliší – funkčně je až na drobné detaily stejný (např. chybí levý sloupek s odkazem na stažení aktuálních ovladačů Catalyst), ale bylo předěláno barevné schéma z tradiční červené na zelenou, tak typickou pro AMD. Mně osobně se nový web vůbec nelíbí, oproti staré červené verzi vypadá, jak kdyby šel spíše proti času do dob vytáčeného spojení než do budoucnosti. Co si o něm myslíte vy, připadne Vám lepší než původní verze nebo ne?

A prosím, odpusťte si komentáře typu ATI je na nic, NVIDIA je nejlepší apod. Tento článek je zaměřen na web ATI a ne na její grafické karty (i jiné produkty), ať si o nich myslíte cokoli.

Martin Buchta | Kategorie: Internet, IT
Tagy: , ,

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!