Absolute Uninstaller, Registry Repair 1.6 a čeština (update2) | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Absolute Uninstaller, Registry Repair 1.6 a čeština (update2)

30 Čvc 2006

Už je to více jak týden, co vyšla nová verze nástroje pro snadnější a komplexnější odinstalaci programů a nástroj pro čištění registru. Vzhledem k tomu, že jsem nebyl polovinu týdne doma, tak jsem si toho nevšiml a poté jsem dodělával nový design. Takže překlad do Absolute UninstalleruRegistry Repairu si můžete stáhnout až nyní jako vždy z mého webu.

Homepage: GlarySoft.com

Update: Při kompilaci aktualizačního souboru došlo nešťastnou náhodou k záměně souborů, za což se velmi omlouvám. Problém s nefunkčním překladem byl způsoben vydáním novějšího buildu. Všem, kterým nefungovala předchozí čeština a nestáhli si na moji radu předchozí build, si nyní mohou stáhnout překlad pro nejnovější build (týká se jak Absolute Uninstalleru, tak Registry Repairu).

Pozn.: V současné chvíli je sice jazykový balíček na vysoké úrovni a obsahuje i texty, které v exe nejdou přeložit, ale problém je v zobrazování diakritiky, takže musím v exe souborech měnit typ písma. Pokouším se o komunikaci s GlarySoftem o zahrnutí českého jazykového balíčku přímo do instalace programu, takže mi držte palce.

Martin Buchta | Kategorie: Češtiny

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!