Blogy na Evropě 2 | Buchtič blog o IT a PC Buchtič blog

... je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských blogů zabývajících se IT a češtinami do programů a her. Pokud máte problém nejen
s počítačem pravděpodobně u mě naleznete řešení, případně si o něj napište. Zajímám se rovněž o herní průmysl a internet věcí - každý produkt pořádně prověřím. Přiblížíme si tvorbu webových prezentací a budeme cestovat po světě skrz Google Earth. »

 

Blogy na Evropě 2

28 Kvě 2006

Po dlouhé době jsem zavítal na web rádia Evropy 2, běžně totiž E2 pouštím přímo z osobní lišty, a pvní věc, která mě upoutala kromě výsledků TOP 20 (bohužel 1. jako všude Japonská ubytovna :-(), byla reklama a následná položka v menu blogy. Přirozeně jsem kliknul a byl jsem překvapen. Čekal jsem totiž blogy nějakých teenagerů ve stylu lide.cz.

Na zmíněné sekci blogy naleznete opravdu deníčky moderátorů Evropy 2 a to přesně Markéty Rachmanové, Pavla Cejnara (Inbox na Óčku) a Libora Boučka (T-Music, Vyvolení). Takže pokud vás zajímá co dělají, o co se zajímají nebo pokud se jentak nudíte, tak tam určitě nakoukněte. Doufám, že budou blogovat i další moderátoři, např. Leoš Mareš, Patrik Hezucký nebo Katka Čepelíková.

Původně jsem myslel, že jsem opět objevil Ameriku, ale vzhledem k tomu, že první příspěvek je starý pouze 6 dní (z 22.5.), tak se jedná o novinku, která ještě není tolik rozšířená. Tak alespoň něco jsem objevil bez toho, aniž by to napsal někdo jiný 😉 .
A na závěr poznámka pod čarou: Evropa 2 je druhým tuzemským nejposlouchanějším rádiem s 932 000 stálými posluchači!

Martin Buchta | Kategorie: Hudba, TV

← Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli!